logo

BEURSSTANDEN MET EEN HOGE AFWERKINGSGRAAD

Bulik Standbouw heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van klassevolle beursstanden op nationale en internationale vakbeurzen. Een beursdeelname is een krachtige marketingtool.  Een creatieve en opvallende beursstand enerzijds, en een kwalitatieve afwerking anderzijds, zorgen alvast dat u een flinke stap voor heeft op de andere exposanten. Er is maar één kans op een goede eerste indruk!

Een zorgenloze beursdeelname daar gaan wij voor!  Wij gaan ver, heel ver! Wenst u catering, drank, standbemanning? Een zorgzame dienstverlening en een no nonsense begeleiding helpen u verder doorheen het volledige proces. Wij staan 24/7 ter beschikking voor, tijdens en na de beurs. Daar mag u op bouwen!

Neem contact voor een budgetvriendelijke en gemakkelijk manier van standenbouw. Zo gemakkelijk dat u het zelf kunt! U koopt uw stand éénmalig aan en krijgt van ons een initiatie in het bouwen van uw eigen beursstand. Uw aangekochte stand wordt all-in geleverd: wanden, beeldmateriaal, beursmeubilair, verlichting... Alles wordt bij u geleverd in de nodige bekistingen, zodat u jaren van uw eigen stand kan genieten.

Uw specialist in standenbouw

Klassevolle beursstanden op maat

In-house schrijnwerkerij
In-house belettering
Oog voor logistiek en modulariteit
Eén aanspreekpunt doorheen het proces
Vaste groep van lokale medewerkers
Aandacht voor natuur en ecologie

Contacteer ons

Beurs op komst? Neem vlug contact!
Wij geven antwoord op al uw vragen!

5 gratis beurstips

Gratis beurstips in uw mailbox ontvangen? 
Schrijf u hier snel in!

Samenwerkingsvoorstel

Wordt u ook lid van onze Bulik community?
Wij heten u alvast hartelijk welkom!

Nominaties

nominatie-4
nominatie-1
nominatie-2
nominatie-3